Resa eller inte resa, det är frågan…

På onsdag ska jag till Stockholm på kurs. Det är ett pris till mig då jag blev Årets Kvalitetsmedarbetare 2011. Jag ser verkligen fram emot detta då vi även kommer att hinna med shopping! Det är jag och tre till som ska fara.

Problemet är… Vi är bokade med SAS. Så man är ju lite fundersam över om man kommer att kunna åka eller om flyget ställs in. Bara man tar sig dit så löser sig det mesta. Jag kan bo där i några dagar, det går bra!
Bara vi kommer oss ner dit så…

Jag skulle så gärna vilja bo i Stockholm.  Mitt i smeten! Vilken dröm… En av mina vänner vill inte ens bo i Luleå då hon tycker den staden är för stor, så alla tycker vi olika. Tur är väl det kanske!

Ha det bra alla och kom ihåg; Tag hand om er. Lev livet medan ni kan. Jag har fått ytterligare en påminnelse om det…

En tanke på “Resa eller inte resa, det är frågan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.