Rensa och återvinn

Igår sorterade jag en himla massa papper och slängde extremt mycket. Det var så skönt att få ordning och reda på det mesta. Jag tycker om att ha ordning, men ibland så blir det att man lägger lite papper i en hög och så växer den. Så emellanåt måste man då rensa. Samma sak gäller papper man har i pärmar, ibland sparar man alldeles för mycket gammalt svammel. Så nu kan jag sitta vid min dator och titta på mina bokhyllor och verkligen känna hur nöjd jag är med att ha fått ordning.

Jag har oxå rensat i garderober och linneskåp. Jag har rensat på vinden massa saker. Och jag ska ta tag i köksskåpen snart. Jag ÄLSKAR att rensa och göra innehåll i skåp och liknande mindre. Vi har alldeles för mycket saker i våra hem. Det är många som älskar att shoppa och köpa nytt, men man glömmer att göra sig av med sådant som inte används.

Och sådant som kan återanvändas, SKA INTE SLÄNGAS! Jag vill bestämt och tydligt säga till er att allt som inte är trasigt eller har ingrodd smuts måste man ge till bättre behövande. Det finns så många som tar emot det och det är inte mer mycket mer besvärligt att lämna det till dem än att slänga det. Och framför allt så är det många människor som blir hjälpta.

Jag har tidigt bestämt mig för att inte fylla mina sociala inlägg med frågor gällande flyktingar, men jag vill bara säga att vad man än tycker om att det kommer massa människor hit, så är det ju ett faktum att de kommer. Och det finns ingen som mår bättre av att man slänger saker som kan komma andra till nytta. I min värld är det inte ens försvarbart. Det behöver ju inte vara till flyktingar man ger sina saker, det finns många behövande i Sverige och ute i världen. Glöm inte det.

Och med det sagt, tänker jag ta kväller.

Peace and Out!

009

 

En tanke på “Rensa och återvinn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.