Redaktörsdag, Valter och Lillen

Alltså vilket otroligt underbart väder vi har hos oss nu! Det är soligt och varmt och jag körde utan kofta och utan halsskydd till jobbet idag. Underbart. 🙂

Dessutom fick jag köra lite extra motorcykel just idag, eftersom jag skulle till Landstingshuset och vara där hela dagen idag. Det var helt underbart att köra dit, men kanske speciellt hem. Då hade jag nämligen lite mer tid på mig och kunde köra lite omvägar och ta det så himla lugnt hem.

När jag då väl kom hem så åt jag middag och sedan tog jag min andra cykel (trampvarianten) och cyklade till affären. Hämtade ut mitt paket som låg och väntade, och köpte lite till mitt speciella förråd som jag har på jobbet. Sedan cyklade jag hem igen och det var lika skönt det, som att köra mc, så jag tog även nu en lite längre väg hem.

Det jag gjorde på Landstingshuset idag, var att jag var på Redaktörsdagen. Alla som jobbar med webbsidor inom landstinget fick vara på denna och det var så himla intressant. Vi ska få ett nytt program att jobba i till hösten och jag tycker det är jättespännande. Den läraren som ska lära ut detta var dessutom otroligt bra, så det ser jag fram emot.

Sedan pratade jag med Sofia och Valter och fick då höra att de hade varit på utvecklingssamtal. Valter är väldigt duktig, har ett stort minspel och prata mycket om sin mormor!!! Alltså, när jag fick höra det så smälte mitt hjärta. Tänk att vi träffas så sällan och han är ju bara två år, men ändå pratar han om mig på dagis. (Eller fritids, eller förskola, eller vad det nu heter. Jag lär mig aldrig).

Utöver detta så har jag mest fixat med middagen och lyssnat på bok. Jag har börjat på senaste boken av Sofie Sarenbrant. Den boken heter Tiggaren och är verkligen jättebra. Alla böcker i den här serien är bra, och denna är inte något undantag.

Jag har också gosat med min lilla gosse, Lillen. Han var så otroligt gosesjuk idag, och bara sprang kring benen. Så till slut fick jag sätta mig ner och ha honom i knät i fem minuter, och sen var han nöjd. Raring… 🙂

Ja, men det var väl allt för idag. Mikael är och hjälper sin son med ett bygge, så jag ska passa på att se massa strunt på tv som han inte gillar.

Ha det bäst alla!

KRAM <3

Min älskade lilla ValterValter-

Min älskade lilla LillenLillen-3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.