Redaktörsdag, böcker, massage, Thåström

Idag var jag på den årliga Redaktörsdagen på Landstingshuset. Alla som är webbredaktörer inom NLL är inbjudna. Jag ”hängde” med Carina hela dagen. Alltid kul att ha någon ikring sig så man inte känner sig helt ensam. Men samtidigt är det många man känner, så man hinner ju prata och diskutera med många. NLL står inför stora förändringar på många sätt och jobbet inför det kommer bli stort. Men det går säkert bra.

Jag har också lyssnat färdigt på den ljudbok jag höll på med. Det var ”Mormor hälsar och säger förlåt” av Fredrik Backman. Det är han som även skrivit ”En man som heter Ove”. Jag gillar VERKLIGEN de böckerna. De är så roliga och man skrattar rakt ut ibland, men samtidigt har de en allvarlig underton som får mig att tänka efter. Dessa böcker tycker jag verkligen ni som inte lyssnat på/läst, ska göra det. Jag läser ju också böcker på vanligt sätt. Ni vet, när man håller i en ihopbunden pappersbunt med text på och läser med ögonen vad det står och bläddrar för hand. (I motsats till att gå omkring och lyssna på någon som har högläsning=ljudbok). Just nu läser jag bröllopsserien av Nora Robers. Massa kärlekssvammel där man vet i förväg vad som ska hända och hur det ska sluta. Bra med enkelt litteratur ibland.

Efter jobbet var jag på en halvkroppsmassage. När jag kom dit frågade massören om jag hade några problem. Jag antog att hon menade med själva kroppen, så jag svarade ju nej. Hon frågade om jag inte hade ont någonstans. Samma svar där, nej. Sedan började hon massera. Efter en stund säger hon att jag har kraftiga låsningar i hela bröstryggen och hela vägen upp för nacken. Oj då! Hon var dock mycket skicklig och fick till det mesta. Det gjorde så där härligt skönt-ont, men det smattrade och small i ryggen och det kändes som om hon möblerade om där inne. Hon sa att jag borde gå och få massage då och då för att inte få allvarliga problem. Hon trodde att jag hade bra blodströmning genom musklerna eftersom jag inte hade ont, men dock kan det bli större problem ändå. Så det är väl bara att boka in det där ibland då.

Sen måste jag avsluta med min nya fantast Thåström. Oj oj OJ vad jag gillar honom. Jag har älskat både Ebba Grön och Imperiet, men som soloartist har jag inte riktigt ”hittat” Joakim Thåström. Tills nu då. Det är sådan musik som man ska spela HÖGT HÖGT HÖGT (eller med headset, men det blir så pinsamt ifall man börjar sjunga med och plötsligt står någon där och tittar skräckslaget på en). Men man ska leva sig in i musiken och njuta av dunket och ljudet och texten. Just nu är min favoritlåt Beväpna dig med vingar, men hela skivan är bra. Måste vidareutveckla mig till fler av hans skivor också…

Nu måste jag sluta skriva, så jag hinner med duschen innan finalen av ”Hela Sverige Bakar”. Ha det bra hör ni. Vi hörs snart igen!

Peace and out!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.