Promenad med en vän

Måste bara nämna, att jag var och gick runt Mattisberget igår, med en kompis. Alltså… Om det är något som är bra för både kropp, hjärta och själ, så är det att gå en promenad med en fin vän.

Kropp – för att ALLA mår bra av motion. Det finns de som säger att de inte kan promenera för de har ont i magen, eller ryggen, eller huvudet eller vad som helst. Men allt det blir bättre om man rör på sig. (Ok, det finns undantag. Tex problem med knän eller liknande, men ni fattar). Att röra på sig måste alla göra. Det är oxå bra för själva kroppshyddan… 😉

Hjärta – för att man går med en god vän. Goda vänner har man för att man tycker om dem. Man tycker om med hjärtat och umgås man med dem man tycker om så motionerar man även hjärtat.

Själ – för att när man är med en god vän, så kan man prata om jobbiga saker. Man kan ventilera, diskutera och få prata av sig. Det är bra för själen, som annars kan ”sprängas” av att ha för mycket inom sig.

Så, mina härliga läsare, ut och motionera nu! Gör det själv om ni vill, men har ni chansen så gå med en vän. Man mår så fantastiskt efteråt. Det gjorde jag igår!

Finns bara en nackdel, man är så upprymd att det är nästan svårt att somna när man går och lägger sig… 😉

Peace and Out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.