Presenter, spagetti, Leif o Billy

Idag for jag till stan och köpte presenter till Mikael, för han fyller år imorgon. När jag gick in på Åhléns så såg jag en snygg handväska. Jag kom att tänka på att många småsyskon också får presenter då deras syster eller bror fyller år. Nu är ju inte jag och Mikael syskon, och det ska vi ju alla vara väldigt glada över, men vi bor ihop och jag är yngre än han. Ungefär samma som ett småsyskon. Så jag bestämde att jag också var värd en present och väskan köptes. 🙂

När jag väl kom hem och hade gjort en spellista med varannan låt Beyoncé och varannan Jon Henrik (helt sjukt, jag vet) så satte jag igång och göra matlådor. Det blivande födelsedagsbarnet hade beställt spagetti och köttfärssås, och så det blev. Allt gick bra, tills dess att jag lyfte upp spagettipåsen åt fel håll och spillde ut 1 kg spagetti över hela köket. Suck… Vet ni hur många spagettistrån ett kilo är? Inte jag heller, men en jävla massa (ursäkta språket). Om någon av er gör om samma miss, så kan ni väl räkna och meddela den exakta summan?

Nåja, det städades upp och när spagettin till slut var i kastrullen och hade kokat klart, så ska ju vattnet hällas ut. Vilket jag gjorde. Utan durkslag. Så jäkla korkad man kan vara. Jag står och tittar på spagettin i kastrullen, tänker att jag måste hälla ut vattnet och vänder upp och ner på pannan. Jaha, bara att städa igen då.

Jag har efter matlagningen (och all den där städningen som jag hade kunnat låta bli om jag hade haft hela hjärnan igång), så satte jag mig ner och tittade på Youtube. På Leif och Billy Öhman. De har en alldeles egen kanal på Youtube som heter Jokemock, Jim på mitt jobb tipsade om det, och jag skrattar så tårarna sprutar när jag ser det. Nu har ju kanske varken jag eller Jim en helt normal humor, men I LIKE!

Och med detta sagt, ska jag nu se på Idol med Sofia. Hon hos sig och jag hos mig, men ändå. Sms-konversation funkar. Så jag önskar er alla er fantastisk kväll, natt, morgon, dag eller vad det nu är när ni läser, och så hörs vi snart igen!

Kram <3

Min nya väskaNy väska-1

Grabbarna grusPojkarna-1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.