Prata med människor

Vet ni… Vissa människor är bara så enkla att prata med. Jag är inte en översocial människa och kan inte pladdra på hur mycket som helst med vem som helst. Självklart kan jag prata med alla, men med endel går flödet ganska trögt, och med andra skulle jag kunna prata med i timmar.

Tex så pratade jag med en av mina härliga vänner igår. Vi jobbar tillsammans, men hon är tyvärr sjukskriven och vi pratar inte lika mycket som vanligt. Men när man väl gör det så säger tiden bara svisch och så har 30 minuter passerat. Men att det är så med henne, är kanske inte så konstigt då vi är vänner.

Däremot blir jag faschinerad när det där händer med människor jag inte känner så bra. Som tex apotekaren i Gammelstad. Vi har träffats lite grann ”privat” så att säga, då hon och hennes man har en båt och vi har träffats ute i skärgården. Men jag känner ju inte henne. Men trots det så kan jag prata med henne HUUUUR länge som helst. Jag hämtade ut mediciner till mamma igår och jag fick träffa ”apotekaren med båt”. Vi hade kunnat stå länge och prata om ditt och datt, men det kom andra kunder, så jag fick lov att akta mig…

Ja, jag vet inte riktigt vad jag vill säga med detta, förutom att jag faschineras av (prat)förhållandet mellan olika människor.

Mest svammel som ni hör! 😉

Önskar er en bra dag iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.