Post-it, burgare, lagning

Jaha, hur har ni det där ute i cybervärlden? Här är det fint. Har fortfarande fullt upp med det ena och det andra. På jobbet blev det verkligen en strulig dag. Jag fick massor gjort, men det var lite här och lite där. Sådant gillar jag inte. Jag vill helst göra klart en sak i taget. 

När mina kära kollegor kommer in till mig med frågor, funderingar, önskemål osv så får jag ofta en post-it lapp av dem. Eller så skriver jag själv upp det som de säger, på post-it. Planen är att jag ska skriva upp det sen i mitt dokument över vad jag ska göra och därefter bocka av sak efter sak.

Jag har hamnat i o-fas och kände mig överhopad av dessa lappar. Men jag avslutade dagen med att sortera dem och markera vilka olika områden varje lapp hör till. Kändes mycket bra och morgondagen kommer nog bli mer strukturerad. Fast då ska jag i och för sig sitta i växeln, så det är väl på måndag jag tar tag i lapparna. 😉

Efter jobbet var vi och handlade och förde alla saker till båten. Kallt som F-N måste jag ärligt erkänna. Efter det for vi faktiskt på MAX och åt. De fyller ju 50 år och hade ett erbjudande på Originalmål för 29 kronor. Så vi tänkte att det kan vi unna oss. Jag kan säga att det var MÅNGA andra som tänkte samma sak… 

Och ikväll, då har något otroligt ovanligt skett. Sofia höll på tuppa av när hon fick se vad jag gjorde. Jag har nämligen sytt med symaskin. Det händer typ aldrig! Men jag kände att jag var tvungen att laga en täckjacka som jag ska ha i båten. Den läckte dun… Det var en bit söm på ungefär 2 cm som jag skulle sy ihop. Jag höll på i 45 minuter….. 45 minuter från det att jag satte mig ner vid bordet där symaskinen stod och tills jag hade sytt ihop sömmen… Att sy är inte min starkaste sida…. 

Nåja, dags att sluta skriva här. Men ha det gott så hörs vi!

Kramar <3

Post-it i virrvarr

Sorterade post-it

Onyttig middag

Unik bild 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.