Piteå Watercross

Hoppsan hejsan svejsan. Läget med er? Här är det bara finfint. Inget att klaga över så jag är nöjd. Har jobbat som vanligt idag och ikväll donar jag med en massa saker här hemma som hamnat lite i skymundan. Jag städar, rensar och donar runt i huset.

Så idag blir det ingen lång novell som ni får nedskrivet här på bloggen. Jag tänkte istället visa några bilder från i somras när vi var på Piteå Watercross, eller vad det nu heter. 

Vi visste inte att det skulle vara, så vi blev lite snopna när vi kom till Västra Kajen och fick veta vad som var på gång. Däremot så fick vi en perfekt plats så vi kunde sitta i båten och njuta av föreställningen som pågick hela dagen.

Jag ska inte lura er genom att säga att jag faktiskt vet vad det är med watercross är för något, men det jag vet är att det är vanliga snöskotrar som kör på vatten. Det är egentligen helt otroligt att det går. Och ibland går det inte. Då sjunker skotrarna. Men då slås skotern av och en slags boj flyter upp så de vet var skotern finns och så bärgar de den sen.

Det var fyra och fyra som körde en slags bana, där det även ingick ett hopp. De hoppade alltså med snöskotern. Helt galet… Jag tror det var ganska många bra med i tävlingen i Piteå, det var även något ekipage från Norge som var där. Men jag hejade mest på den som jag tyckte hade snyggast kläder, eller den som låg först. 😉

Så håll till godo med några bilder från tävlingen, så hörs vi imorgon igen.

KRAM <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.