Piggelin, fiskögon, husfix och handling

Idag var det ännu en varm och härlig dag som vi fick njuta av. Härliga tider som är just nu. Jag hoppas alla tar tillvara på dessa somriga dagar. Det gör då jag i alla fall. 🙂

På eftermiddagsrasten satt vi ute och njöt. En av de bästa sakerna med vår arbetsplats är att vi har jättefin uteplats och vi älskar att vara där. Dock är det spindlar där ibland och det är ju jobbigt, men förutom det så är det jättebra plats. Idag bjöd dessutom Cissi på Piggelin till eftermiddagsfikat, så då kändes det extra somrigt.

När vi satt där kom vi att börja prata om konstiga saker som man ätit. Då visade det sig att en tjej som heter Lena och brukar komma och fika med oss, ÄLSKADE att äta fiskögon när hon var liten. När fisken var tillagad så nästan slogs de om vem som skulle få ögonen. Alltså, det var kanske det äckligaste jag hört och jag satt mest och gapade. Trodde aldrig hon skulle kunna tycka om något sådant.

Efter jobbet var vi till mammas hus igen. Det var lite mer fix som skulle göras, men det gick snabbare och kändes roligare den här gången. Jag må vara nostalgisk, men jag gillar huset. Och idag, då jag inte var lika less, tänkte jag mer på minnen. Och på hur man vänjer sig vid saker. I alla år har det suttit en spegel på en vägg i toaletten, men den är borta. Och varje gång jag gick in så tittade jag efter spegeln. Jag höll också på sätta en trasa på bänken som alltid stått i hallen, det var bara det att den inte är kvar. Det liksom sitter fast i kroppen på något sätt.

När vi var klara i huset så for vi och handlade och fyllde på båten. Som vanligt under sommarperioden, så är det dags för båtfärd imorgon fredag. Det blir Likskär, Junkön eller Småskär den här helgen. Vi får se var det blir. 🙂

Men nu ska jag gå och fixa det sista. Ha det bäst alla så hörs vi senare!

KRAM <3

Jag älskar att fota alla dessa fåglar när vi är ute med båtenÄnder-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.