Pigg! :)

Under cirka två veckors tid har jag känt mig väldigt trött. Jag har varit seg på dagarna och gått i säng väldigt tidigt. Däremot har jag varit pigg på morgonen och att stiga upp har inte alls varit ett problem.

Det där har nu vänt och allt är normalt, precis som det ska. Jag är pigg och glad på dagarna och så även efter jobbet. Jag har fortfarande energi när jag kommer hem och behöver liksom inte kämpa mig igenom allt. Det behöver jag dock på morgonen nu och det är segt så fruktanstvärt att ta sig upp. Men när jag väl gör det så går det som en dans. 🙂

Det är riktigt skönt att ha energi och känna sig sprallig och normal, istället för att vara seg som en gammal kärring. Det är liksom inte jag för jag är en pigg och glad människa. Så jag är verkligen tacksam över att vara tillbaka till mitt normala läge.

Annars då? Ja, det händer inte så mycket. Jag jobbar mest på här vid datorn. Gör lite av varje, men mest håller jag på att strukturera upp saker och ting så att allt är som det ska. Jag avskyr att ha tre miljoner (typ) bilder överallt och inte ha någon ordning på något, så jag sorterar och ordnar. Samma sak gör jag med filmer och annat smått och gått, och allt tar ju sin tid.

Hade tänkt laga en fantastiskt god torskgratäng till matlådor idag, men det gick inte för jag hade glömt handla lite. Men då får det bli imorgon istället. Så till matlåda imorgon blir det istället ugnstekt kyckling med kokta grönsaker och aioli. Inte så dumt det heller.

Just nu lyssnar jag på en countrylista på Spotify och det är ju så himla svårt att sitta still när man hör musik, så om någon skulle se mig utifrån så skulle de nog tro jag var lite knäpp. Men då får de väl tro det då. 😉

Föresten. Jag fick brev från Polisen idag. Jag blev väldigt fundersam när jag öppnade brevlådan och hittade ett brev adresserat till mig, från dem. På vägen mellan brevlådan och in i huset, hann många tankar gå igenom huvudet… Men det var ju bara en enkät, så inget värre än så. Mina grova brott har de tydligen inte upptäckt ännu… 😉 (ett skämt alltså)

Nä, nu ska jag sluta ta av er tid, ni som nu använder den till att läsa här. Jag är mycket tacksam för alla mina läsare och även om det känns lite konstigt att så många vill läsa det jag skriver, så är det ju kul ändå. 🙂

Hej svej!

Kram <3

Tulpaner är mina favoritblommor. Rosa är ju allra bästTvå tulpaner-1

2 thoughts on “Pigg! :)

  1. Micke

    Här ärendet som varit mindre pigg också ett tag men så för nån dag sedan så kändes det bättre men så igår verkar jag influensan.

    Ahh.. jag som snart snart ska ut och resa.

    (tro om denna kommentar dyker upp då, har postat ett par tidigare senaste veckan).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.