Photoshop, farfar och snart naglar!

Oj oj OJ vad tiden går fort. Jag satte mig vid ”stor”-datorn och började fixa med lite bilder i Photoshop. Det är ju så sjukt kul och tiden går ju så fort! Jag skulle bara sitta här en kort stund, men rackarns oxå… Nu har hela kvällen gått. Bildhantering är en underbart fantastisk hobby måste jag säga.

Dock är dessa kort jag har donat med idag, inget som jag kan visa här nu. Men någon gång så…

Jag har pratat med min farfar idag. Det är alltid lika kul. Han är oxå alltid så mån om att man ska se sig för utomhus och det är inte många år sedan han slutade be mig se mig för när jag går över vägen. Nu har dock den uppmaningen gått vidare till mina barn istället.

Det är verkligen sorgligt att jag bor så långt från farfar och farmor. Många gånger saknar jag dem så mycket. Jag skulle vilja ha möjligheten att åka förbi en kväll och säga hej lite enkelt. Nåja… Jag tänker på dem mycket iaf.

Julklappar har jag fortsatt med oxå. Går ganska bra, även om jag fortfarande ligger ganska långt efter. Nå, det löser sig!

Imorgon händer det inget jättekul direkt. Ska på kurs och det kan ju faktiskt vara roligt, det vet jag inte än. Men på torsdag. Då himlarns… Då ska jag äntligen få skaffa naglar och det ser jag SÅ mycket fram emot!

Ingen bild idag, för jag måste fortsätta med mitt Photoshoppande. Men hörrni… Vi höres! Tag väl hand om er alla, och se er för ute i trafiken!

Peace and Out!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.