Patientkonferens, äta framför filmen.

Igår var jag på Regionhuset hela dagen. Patientsäkerhetskonferens. Mycket intressant faktiskt. Många saker kunde jag förvandla om så att jag kunde se hur det blir i den verksamheten jag jobbar. Trots att vi jobbar inom divisionen Service och inte direkt med vården. 

När det slutade så gick jag till Max för att äta. Åt en Kyckling Delifresh-burgare med en ramlösa och morötter. Burgaren är på 400 kcal och det tycker jag ändå är ok. Jag hade gott om tid på mig, och eftersom jag inte orkade lyssna på alla skrikande småungar och småstökiga ungdomsgäng, så tog jag fram telefonen. Insåg att jag hade tillgång till wifi och tittade därför på serien jag ser. Skönt att komma ifrån ljudet runt omkring och koppla av efter den intressanta men lite tunga dagen.

Jag ser inget konstigt i det. Jag sitter helt själv. Jag har inget sällskap. Jag stänger ute världen för en stund…
Jag la ut en bild på sociala medier om just detta och fick inte bara positiva reaktioner på det. Det var mer än en person som tyckte att äta gör man inte framför film.

I min värld är det inte alls konstigt. När jag växte upp så satt jag, min mamma och min styvfar alltid med varsin tidning och läste medan vi åt. Ingen pratade med varandra utan vi kopplade av och rensade huvudet. Att jag ser på film eller liknande är ungefär samma sak.

Jag skulle aldrig göra det tillsammans med andra. Jag (som ständigt har min mobil bredvid mig) skulle aldrig ta upp den och surfa om jag åt med andra personer. Men när jag sitter ensam, så finns det ingen anledning att sitta och äta och stirra rak fram ut i intet. Speciellt inte på ett ställe där föräldrar tycker det är ok att låta ungar springa runt borden som om det pågick ett racerlopp. 

Att det finns de som absolut inte i hela världen skulle se film eller liknande medan man äter, det har jag FULL förståelse för. Jag vet att det är många som tycker så, och all heder till dem. Men i min värld får man se på tv när man äter. Speciellt om man är ensam, men även om man är flera så länge man bara är överens om att det är ok.

Egentligen har jag ingen som helst förklaring till varför jag skriver detta idag. Kanske har jag inget annat att skriva om, kanske vill jag förklara att så här är jag och jag tycker det är ok, kanske vill jag berätta för hela världen att jag gör som jag vill. 😉 

Men jag vill oxå en annan sak. Jag vill ha den nya iPhone X… Men det kan vi prata om en annan dag. 

Må gott allihopa! Vare sig ni äter framför tv eller inte. 😉

KRAM <3

Min fina blomma som blommar.
Har inget alls med inlägget att göra, men jag gillar blomman. 🙂

4 thoughts on “Patientkonferens, äta framför filmen.

 1. Ulrika

  Det är klart att du får göra precis som du vill, andra gör ju precis som de vill!!! 😀
  Hoya Carnosa heter blomman ifall du inte vet 🙂
  Fin blomma som luktar så gott!!

  Kram Ulrika

  1. Jenjo inläggets författare

   Ja men exakt så tycker jag med. Alla gör som de själva vill i detta fall. ☺️
   Tack för att du berättade om blomman. Hade ingen aning! Har inte heller någon aning om hur jag får den att överleva, men det är inga problem. Har till och med två. ?

 2. Dotter

  Jag ser ALLTID på något, så länge lilleman inte är med såklart. Skulle aldrig klara av att inte titta på något när jag är ensam.. speciellt
  Eftersom jag ofta är ensam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.