På spåret, fredagshumör, mc-sug

Just nu ikväll i detta ögonblick så sitter jag och ser ”På spåret”. Alltså, jag kanske är pensionärslik men jag älskar det programmet. Det är så kul och speciellt när man kan. I love it. 🙂

Idag har jag jobbat som vanligt. Hade en jättebra dag på jobbet. Fredagshumöret på topp. Fick både glögg, pepparkakor och julmust och det var ju mysigt värre. Mikael hämtade mig när han slutade och vi åkte och handlade. Jag hade sådan planerad shoppinglista så Mikael hann inte ens med, utan var tvungen att ringa och fråga var jag var. Men så kunde han inte heller klaga på att jag segade.

Nu här i adventstider med snö och massa kyla så inser jag plötsligt hur jag längtar efter min motorcykel. Alltså, jag körde jättelite i somras och nu önskar jag inget annat än att jag hade kunnat rulla ut den och dra iväg igen. Dumt att ha det suget nu måste jag säga. 😉

Nä, nu ska jag fortsätta här och titta på detta lilla program. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Piteå med mina goa vänner.

KRAM <3

Vi köpte spännande julmust till middagen. Mikael älskade det, men jag klarade verkligen inte av den.julmust-1

På spåret  <3pa-sparet-1

 

 

Märkta på:,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.