På resande fot

I detta ögonblick sitter jag på Umeå station och väntar på bussen som ska ta mig hem till Luleå. Jag har gjort en blixtvisit ner till Härnösand för att vara med på mitt barnbarns 1-årsdag. Helt ärligt så gjorde jag det mest för min dotters skull, som verkligen ville att jag skulle vara med. Valter lär ju inte minnas, men jag älskade ju att träffa honom ändå.

Jag gillar inte att resa själv och jag blir alltid nervös att något ska gå galet. På vägen ner höll det oxå på göra det. Bussen blev väldigt sen och i Umeå hade jag inte många minuter att byta till tåget. Men jag hann och jag tog mig fram.

På perrongen i Härnösand möttes jag av Valter och Sofia. Vi åkte hem till dem och åt tacos till middag. Sedan myste jag med Valter till han skulle sova.

Idag vaknade födelsedagsbarnet tidigt och vi steg upp och åt frukost. Sedan fick Valter paket och vi lekte med hans nya saker. När Erik sedan fick honom sova så fixade jag och Fian det sista och vid 13-tiden kom alla gäster.

Sedan gick tiden fort och kl 17 tog jag tåget för att börja färden hemåt igen. Åker hem idag, så jag får en dag hemma imorgon. På måndag åker jag nämligen till Karlstad och blir till sent på onsdag kväll.

Så nu är jag i Umeå och väntar på att bussen ska ta mig de sista 30 milen hem. Väl hemma hoppas jag på en överraskning, men jag vet inte om det blir idag… Får berätta mer om det sen…

Hoppas ni alla har en trevlig lördagkväll, min tillbringar jag på en buss (framme i Luleå 23.40).

Sköt om er!

Peace and Out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.