På land i helgen

Jaha. Så kom den då… Den där helgen på land. Båten är upptagen och nu parkerad på vinterplats. Jag är mycket nöjd. Både över att få vara hemma, men framför allt över den helt otroliga sommar vi har haft. Det är nästan galet hur bra det har varit. Jag förstår att många tycker det var varmt för länge och många har haft jobbigt i värmen. Men vi som har kunnat vara ute i skärgården fyra av dessa varma veckor har bara kunnat njuta. Nu är det i alla fall slut och jag är nöjd att få vara hemma igen.

Helgen har gått ganska bra och jag har haft massor att göra hemma. Har skurat toaletterna från golv till tak. Ni vet en sådan där riktig genomskurning där jag verkligen skrubbat varenda centimeter på toaletten. Inte för att det var smutsigt, men när man bara är hemma mån-tors kvällar, så hinner man inte skura supergrundligt. Nåja, nu är det gjort och jag har även städat på massa andra ställen. Riktigt härligt och kul. Jag gillar ju att städa och känna hur fräscht det känns efteråt.

Nåja, jag har även hunnit med lite shopping. Var bl.a. på Storheden och shoppade. En ny väska, lite hemma-mys-kläder och lite annat smått och gott. Träffade finaste Anna-Lena som jobbat hos oss, men börjat på ett nytt jobb. Riktigt kul att höra hur hon har det. Vi har ätit tacos och sett på tv. Ett riktigt ”på-land-liv”.

Nu ska jag ta och sätta mig i fåtöljen och titta lite på tv, men vi hörs snart igen. Tänkte bara visa er tre av mina favoritbilder från Valters dop i somras.

292Jag är mycket stolt och lycklig över detta kort. Vi är fem generationer här och det är ju helt fantastiskt! <3

302Här är min pappa när han håller i sitt barnbarnsbarn. Tage Brynolf  och Valter Tage Erik. Två fina herrar. <3

194Jag älskar denna bild. Den är så fin på något sätt, trots att Sofias min säger att hon är lite less på fotograferingen. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.