Onsdag

Vet ni hur gärna jag hade velat köra upp till Kyrkbyn idag, på den underbara bilträffen som är där varje onsdag under sommaren? Svaret är HUR gärna som helst. Dock så insåg jag plötsligt att jag kan inte köra hoj dit i år. I så fall trampmodellen, men det kändes inte lika kul. Det visade sig dessutom att Mikael skulle klippa gräset och då tappade jag sugen för allt som heter att gå ut. Lekte med kameran istället.

Min mamma har fått komma hem från sjukhuset idag. Hon hade en bra dag när jag var upp och träffade henne innan hemgång. Jag berättade tex att min kusin Sanna fyllde 41 år igår. Då spänner hon blicken i mig och säger ”Hon fyllde väl 42!”. Oops… Jag som trodde att det var hon som var den vimsiga bland oss…

I övrigt så händer det inte så mycket här. Det är lite stiltje just nu… Vi väntar mest på semestern. Det är sju arbetsdagar kvar. Denna tid på året är det ganska lugnt. Mailen är ganska ”död” och själva jobbet går i lugnt mak. Skönt, för då hinner man jobba undan sådant som hamnar långt ner i högarna. Hösten kommer bli tuff och almanackan är snart full redan. Bara att ladda.

Utnyttjade mina älsklingar vid kameralek. Det sista fotot är den typen jag hade mest i kameran efteråt. Svårt att knäppa kort när en fyrbent raring bara vill gosa med kameran.

056

  061

  064

  087

  097

  102

069

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.