Onsdag, fast fredag, fast onsdag

Vilken underbar dag jag har haft idag. Mitt så där på en onsdag. 🙂

Jag vaknade superutvilad och humöret var verkligen på topp. Jag har känt mig låg och trött en tid, men därför börjat om med järntabletterna och nu har de verkligen slagit in om man kan säga så.

Var ju till tandläkaren på lunchen och sedan jobbade jag färdigt till efter 16. Jag satt på rasten och lyssnade på Siv och hennes erfarenheter av att resa till Thailand under lågsäsong. Hon har fantastiska erfarenheter och jag vet nu precis vem jag ska fråga om jag behöver information om hur jag ska göra i dessa lägen. 😉

Efter jobbet tog jag en runda på Storheden. Blev faktiskt lite shoppande. Ett par jeans, en iPhone-laddare, en del på bolaget och så lite mat. Jag gick hela tiden omkring och lyssnade på en podcast och lite fånig måste jag sett ut när jag plötsligt började skratta där jag gick omkring bland kläder, mobiltillbehör och alkolholproduker. Och all mat förstås. Detta med podcast är en helt nu företeelse för mig och jag fullkomligt älskar det Jag ska ägna ett helt eget inlägg till det inom kort.

När jag kom hem så förberedde jag världens godaste kycklingsallad och dukade fint med vinglas, ljus och baguetter. Sedan slog jag på hög musik och dansade runt i köket tills Mikael kom hem.

Vi åt och nu har vi hamnat i vardagsrummet där vår ”smarta” tv visar hockey igen. Det blir en härlig onsdag, som leker att den är fredag. 🙂

_DSC3928

Nu är sommaren här. I alla fall så pass att man får börja dricka Rosé. Årets första flaska blev denna. Klart godkänd! 🙂 Inte så söt, men god ändå. Passar mycket bra till kycklingsallad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.