Nya naglar

Tja ba! Läget hos mina raringar? Bra hoppas jag. 🙂 Här är det toppen. Jag har slutat tidigare idag och åkte då till stan för att göra nya naglar. Jag måste säga att var lite nervös för min ordinarie nageltjej har gått på mammaledighet. Så jag ska få göra en tid hos en annan tjej, på samma salong dock. Jag går ju på Rosenday Spa och fixar mina naglar.

Anledningen till att jag går där, är för att jag är så nöjd med Moa. Moa har jag ”följt efter” när hon har bytt salong till och med. En av anledningarna är att Moa är så duktig på att hitta på saker och ting, för jag har aldrig egna idéer.

Men så idag fick jag då gå till Sara istället. Och jag säger då det. Vilken gullig tjej. Vi pratade på i massor och hade så trevligt. Hon berättade att hon skulle träffa sin sambos föräldrar för första gången imorgon. Hon sa att mamman verkade jättesnäll, glad, sprallig och omtänksam osv. 

Precis som jag uppfattar dig, säger hon plötsligt. 

Jag blev nästan rörd. Så himla gulligt sagt. Jag får ofta höra att jag upplevs som glad och sprallig mm, men att hon som jag bara pratat någon timme med oxå säger det, hade jag inte förväntat mig. Mycket roligt att höra. (Sofia sa att det är mycket spel från min sida, för hon anser att hon ser många andra sidor än så. Men de man står nära är väl de som känner alla sidor hos en, väl?)

Naglarna då? Ja, de blev jag väldigt nöjd med. Sara är nybörjare om man jämför med Moa, och har inte samma kunskaper i handmålat osv. Så vi gjorde hellackat i två olika nyanser, och jag älskar det verkligen. Så jag är supernöjd. 🙂

Så nu har jag dessa snyggingar i 4 veckor. 

Ha det gott nu alla fina människor!

KRAM <3

Mina naglar

2 thoughts on “Nya naglar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.