Ny kudde och förberedelser

Hej!

Idag har jag jobbat igen. Hade ett möte på förmiddagen som gjorde att jag med gott samvete kunde slappna av inför min semester. Dock så hände det en sak en stund innan jag skulle sluta så jag blev orolig igen, men men… Det får jag ta imorgon. Det är ju hela två dagar kvar innan jag går på ledighet. 🙂

I eftermiddag skulle jag hjälpa Mikael med hängrännorna, men när jag kom hem så behövde han inte min hjälp precis då. Så jag gick in och började dona inne. Städa och tvätta. Fundera på vad som ska till båten. Säkerhetskopiera foton osv osv. 

Jag satt oxå och tränade en del textning. Vill bli bättre på det och då måste man öva, öva och öva. Jag skrev alla namn i min och Mikaels familj innan jag började gå över på mina vänner. När jag kom till min fina Pling, så skrev jag hennes både för- och efternamn: Ingela Lehto… Alltså, Ingela LEHTO… Hon har ju hetat Johansson i över 20 år, och jag skriver hennes barndomsnamn… Behöver nog semester och vila hjärnan.

När Mikael kom in så visade det sig att han inte behövde min hjälp idag, så vi åt middag och Mikael ringde sin son för att höra om barnbarnet som inte mått så bra. Men inget allvarligt ska det, så man blir ju lite lugnare. Det är aldrig kul när små barn blir sjuka. 🙁

Och just det, ny kudde… Jag har världens sämsta kudde i båten och jag har rejält ont i nacke, axlar och skuldror när jag vaknar. Eftersom jag har problem med dessa områden så vill jag inte förvärra det med en dålig kudde. Så jag har köpte en kudde som ska vara bra för just nacke mm. Den känns fantastiskt skön, så jag hoppas den är bra. 🙂

Ja, nu ska jag väl sluta svamla på här för idag. Ha det bra alla!!!

KRAM <3

Den här kudden köpte jag

Min kudde 🙂

Märkta på:,,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.