Nu är det fredagsmys…!

Älskade läsare! Hur är livet hos er, denna vackra underbara fredag? Här är det på topp. Som ni alla vet så älskar jag mitt jobb, men nog tycker jag ändå att det är skönt med lite fredag och helg.

Jag har haft en bra dag och till och med blivit bjuden på fm-fika av min älskade vän Helena. Jag fattar inte hur jag ska klara mig utan henne… (Hon och hennes gäng flyttar till Bergnäset efter nästa vecka)…

Sen var jag och en annan härlig vän till mig, på apoteket på lunchen. Vi båda har i så många år pratat om att vi borde öppna en egen firma, bara för att vi jobbar så bra ihop. Jag kan säga att vi fick hela kön (och kassörskan) på apoteket skratta utan att vi fattade hur vi gjorde. Men så är det alltid. Vissa klickar man bara så bra med… 😉

Idag har jag oxå insett att jag saknar mina andra goa vänner. Jag saknar Ingela, Lena, Marlene och Maria. Jag vill träffa dem alla, skvallra, umgås skratta och prata allvar. Men det är väl tänkt att vi ska gå på bio snart. Ni vet, det är ju dags för ”Fifty shades…”. Den måste vi se, har jag tänkt… 😉 

Jag har oxå idag berättat för Mikael om den bön som Jesus talade om på sin berömda Bergspredikan. Jag är verkligen inte kristen, men eftersom jag sjungit i kyrkokör i ganska många år och vi då var med på många gudstjänster så har denna bön fastnat i mitt huvud. Vet ni vilken jag pratar om? Ja, men Fader Vår så klart… 🙂

Nä men, nu ska jag väl ta och vara lite social tänkte jag. Men ha det bäst så hörs vi!

KRAM <3

Mina katter, har en favoritperson. Och det är inte jag…Kommentera

E-postadressen publiceras inte.