Nöjd köpare och paket

Som ni vet så sålde jag Jasmine igår. Han såg rätt nöjd ut killen som köpte henne. Vid 23.30-tiden fick vi ett sms där han tackade för den underbara hojen han köpt. Känns ju bra att han är så nöjd! Tur det, för jag saknar henne riktigt mycket… Tar nog lite tid innan jag vänjer mig vid att vara helt utan mc…

I övrigt så händer det inte mycket här. Jag fick hämta ut lite paket idag. Besvärligt när paketen ska hämtas både lite här och där. Jag måste påstå att jag är lite nervös när paketen kommer till Statoil, då jag har haft otur med två av pakethämtningarna där. En gång fick jag en annans paket, och en gång hade de lämnat mitt paket (som jag redan betalat) till en annan person. Men idag gick det bra, och jag fick mitt paket. Hämtade även ut ett paket på Ica och i båda dessa är det böcker. 8 stycken totalt.

Så jag ska väl ta och packa upp dem och önskar er alla en trevlig kväll. Det är ju både allsång och mord i Midsomer ikväll, så det är fullt upp!

En bild från förra året, då vi besökte Kungsträdgården i Stockholm precis när körsbärsträden blommade

IMG_0852

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.