Nära helg

Nu är det nära till fredag. Denna vecka har, precis som de flesta, bara rusat fram. Otroligt vad tiden går egentligen…

Jag har haft nästan två ganska värdelösa veckor nu. Och då menar jag inte det att jag varit till Valter (vilket var underbart), att jag träffat Ingela (härligt som alltid) eller att jag fått vara på jobbet (vilket jag älskar). Utan jag menar det att jag inte har tränat. Förra måndagen var jag på gymmet sist… Inte bra…

Av olika anledningar har jag inte kunnat fara, eller inte fått med mig någon vilket leder till att jag inte far själv. Och så fort jag inte tränar, så äter jag sämre och jag är tröttare. Ond cirkel det där…

Nåja, nu har jag i alla fall bokat in många pass framöver, med start på söndag om allt blir som vi tänkt. Jag älskar ju att röra på mig så jag får inte slöa ihop nu. Idag ska jag i alla fall på dansen, så det blir roligt.

På tal om Ingela, så vill jag nu ägna några rader till henne. Jag har flera fina vänner, vilka jag träffar mer eller mindre ofta, men jag har dem och jag tycker om dem allihop. Just Ingela och jag har ett speciellt förhållande. Vi har gått igenom det mesta man kan göra med en vän. Vi har skrattat i flera timmar i sträck så tårarna sprutat, vi var tillsammans när vi trevande började med alkohol och cigg, vi har stöttat varandra i barnuppfostran och flyttstädningar, vi tog mc-kort tillsammans och körde med våra 250 kubikshojar till Danmark, vi har bott ihop och vi har hatat varandra. Vi har gått igenom så galet mycket tillsammans och hon vet det mesta om mig. Vi är så lika på många sätt och när jag är nere, deprimerad, och berättar om olika saker så VET hon vad jag menar.

Varje dag hörs vi av. Varje dag mailar vi varandra och berättar vad i gjorde igår. Det är nästan löjligt… Vi börjar alla mail med:

Hej vännen.
Hur har du det idag? Här är det bara fint, men (och så skriver vi om vi är trötta eller har andra krämpor).
Igår for jag från jobbet vid 16.30-tiden och då….

Ja, ni fattar va…? Vi berättar vad vi har gjort och om andra saker som har hänt. Ibland hinner det ju inte hända så mycket från en dag till en annan, men ändå.

Jag har inte växt upp med syskon i samma boende som jag, men jag har haft Ingela. Vi lärde känna varandra när jag gick i 7:an och hon i 9:an och vi kommer aldrig släppa varandra. Hon är min ”syster” och våra barn är ”kusiner” och jag är väldigt glad över att jag har henne. Vi träffas inte så ofta faktiskt, men vi hörs varje dag och det är nog så värdefullt. När vi sedan verkligen träffas, då liksom fortsätter vi prata på från det vi skrev i mailen och det är som om vi varit med varandra hela tiden.

Hoppas ni oxå har en egen ”Ingela” för det är såååå guld värt.

Vill bara tydligt påpeka här att ALLA mina vänner är lika mycket värda för mig. Det är inte så att jag har rankat mina vänner i en slags betygskala, men idag ville jag fokusera på just Plingan.

Ja, nu är det snart helg och det vet jag verkligen att min Pling ser fram emot. Jag med!!!

Hörs snart igen!

Peace and out!

Ibland så träffas vi ju, och trevligt har vi alltid1979688_10152559748404160_7231762131882266622_n

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.