Naglar, promenad, mordpodden

Idag var jag till stan och gjorde nya naglar. Jag går ju på Rosenday Spa och till Moa som är nagelteknolog där. Hon är så himla bra. Jag gillar henne mycket för att hon är en sådan snäll, mysig och trevlig person. Men också såklart för att hon är så otroligt duktig. Jag har under åren gått hos 4 olika nagelteknologer, men Moa är helt och hållet den allra bästa av dem. Hon är bäst helt enkelt.

När jag kom hem så gav jag katterna mat och sedan gick jag på en promenad. .Det är så otroligt fint här i Gammelstad, speciellt om man går nere vid älven. Det är verkligen rogivande och fint. Jag lyssnar samtidigt på sommarpratarna så jag har något att lyssna på. Snart har jag lyssnat igenom alla och då blir det nog en bok nästa gång.

Men på tal om att lyssna… Ni har väl inte missat att MORDPODDEN har kommit igång med sin andra säsong. Det finns två avsnitt ute nu (plus hela säsong 1) och jag tycker verkligen att ni ska ta och lyssna på den podden. Den är så bra och tjejerna som gör den är jätteduktiga. Det är unga, duktiga och arbetsamma tjejer som gör den och de får till det så bra. Det är så klart hemska saker de pratar om. Men jag tycker det är intressant. Så jag säger bara det. Lyssna på Mordpodden. Och följ dem på Instagram och Facebook. (Följ mig också på Instagram föresten. Där heter jag Jenjo72)

Det var jag nog allt jag tänkte berätta om idag. Ha det så bra, så hörs vi!

KRAM <3

Nya naglarnaglar
Fint på promenadenpromenad

 

 

Märkta på:,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.