Mycket jobb och flera besök.

Idag har jag haft en intensiv men rolig dag. Har jobbat med väldigt varierande saker och dessutom har jag haft min härliga kollega Anneli med mig i arbetsrummet.

Förutom det fick jag idag möjligheten till två ganska stora uppgifter att jobba med. Det ena har jag mer eller mindre tackat ja till, det andra funderar jag på. Riktigt svårt att bestämma mig. Är det jag, eller inte… Hmmm… Men jag är mycket glad över att de tänkte på mig som den som de ville ha med.

Direkt efter jobbet så åkte jag till stan för ett besök hos frissan. Nu är jag ”kort”-klippt och lockig, varav det senaste inte komer att bestå under en längre tid. Jag hatar lockar… Jag hatar hatar och åter hatar lockar… Så det så.

Direkt efter frissan så begav jag mig till tandläkaren för att slipa ner en tand som stötte ihop med en annan. Det gick fort och smärtfritt. Börjar tycka riktigt mycket om min tandläkare och all personal och besöken där är inte så hemska längre. Känns mycket stort! 🙂

Efter besöken i stan blev det att fara hem, äta middag och nu njuter jag av kvällen. Imorgon är det redan torsdag och snart är helgen här! 🙂

 032

010 Mitt fågelbord ute är jämt och ständigt belamrat av dessa underbara fåglar!
Jag står ofta med kameran i högsta hugg för att fånga dem på bild.
Mina två katt-grabbar skulle oxå gärna fånga dem, men knappast med kamera… 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.