Mycket att göra!

Ja, jag har ju varit borta i en månad från hemmet (i stort sett) och det är otroligt mycket att göra. Bloggen blir lite eftersatt. Igår var jag ju på möte hela dagen. Sedan rusch iväg för att fixa naglarna. Moa fick testa göra akvarell på mina naglar då hon gått kurs dagen innan. Blev jättebra. Finare i verkligheten än på bild, dock.

Naglarna tog nästan en timme längre än vanligt så jag blev lite sen. Sedan fick jag skynda iväg på affären och handla. Måste ju fylla upp förråden hemma. På Ica Maxi höll de på göra om och vissa varor var svåra att hitta, så det tog lite tid.

Hann precis hem till Idol och slog på tv:n för att åtminstone kunna höra vad som hände. In med mat i micron för att sedan plocka upp varorna. Sedan var jag ju tvungen att se färdigt Idol, vilket är ett favoritprogram när man ser auditions iaf.

När jag sedan fixat och donat med matlådor och annat så började jag skura duschväggarna och skrubba duschdraperiet. Allt detta tog en himla tid och jag kom inte i säng förrän närmare 23. Så att blogga, hann jag inte…

Nåja, kanske ikväll. Men jag måste prioritera mamma idag. Ska handla åt henne och se om det är något extra hon behöver. Lilla söta mamma… 🙂

Så då vet ni varför semesterinläggen ligger lite efter, men de kommer! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.