Musik

Tjenare! Läget bra där ute i stugorna, eller var ni nu befinner er just för tillfället? Här det bara fint! Lite småtrött så där, men det är ju ganska normalt efter en vecka som varit ganska intensiv. Men rolig!

Nu när jag har hållit på i köket, fixat i garderoben och nu satt mig vid datorn, så ville jag lyssna på musik. Men jag visste inte riktigt vad jag var sugen på, så jag har testat än det ena än det andra. Men jag har inte hittat det där rätta för just detta ögonblick.

Upplever ni att det är svårt att välja musik ibland? Jag kan tycka det. Jag älskar ju i stort sett all musik, men allt handlar om den känsla man har för tillfället. Och uppenbarligen kunde jag inte hitta känslan i kväll. Mycket irriterande.

Musik är ju något som jag tycker är viktigt i livet. Jag småsjunger konstant och lyssnar ofta på något. Själen mår så bra av att få försvinna bort i toner som antingen piggar upp, lugnar ner eller bara fångar en i ett kraftfullt grepp.

Ibland så kan hela min kropp skrika att jag måste få gråta, för annars känns det som om jag exploderar. Men det är ju sällan man (i alla fall jag) gråter bara rätt ut, utan anledning. Men då sätter jag på musik, ofta någon av de låtar som spelades på begravningar av mina nära, och då kommer de där tårarna. Och sen mår jag bra igen.

Musik är mäktigt, och livet vore såååå tomt utan. Men jag skulle vilja veta vilken musik det är min kropp skriker efter just nu. Den vill inte riktig förmedla det och det stör mig. Jag har provat country, opera, hårdrock, pop och hiphop. Men inget har passat. Får väl försöka testa vidare helt enkelt. Måste bli något uppiggande tror jag så att jag kan köra ett städrejs innan jag däckar i soffan.

Ha det superbäst mina vänner!

Vi hörs snart igen!

Peace and Out.

75173d1f5e8d1ddfd19b069e230e22d0

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.