Möte, rolig vetskap, träning, båtflytt, sjukdom

Hejsan alla mina vackra pärlor där ute. Jag hoppas att ni har det bra.

Här är det bara fint, även om klockan är en bra bit efter 22 och jag har precis kommit in genom dörren… Det har varit full fart idag.

Först satt jag i växeln och jobbade, sen gjorde jag en hel del annat jobb, innan jag hade möte kl 14. Med fina Denise som var nyfrissad och fin. Alltid roligt att träffas.

Sedan fick jag sms från min son där han var så lycklig över att han nu hade klarat allt på skolan. Han har även fått godkänt på examensjobbet så han är helt färdig. GRATTIS till avklarad examen min kära son. (Exakt i vad vet jag inte riktigt men något med datanätverk i alla fall.)

När jag kom hem bytte jag bara om och tog bussen in till stan och gick till Inpuls. Träffade våran nyaste vikarie, som börjar imorgon och hon var lite nervös. Själv var jag där för att träna Zumba. Hur kul som helst var det. Jag tränar ju helst i grupp, tex Zumba, Body step eller aerobics. Enda saken som var lite skämmigt var när jag dundrade in i herrarnas omklädningsrum och plötsligt stod öga med öga med en man (med kläder på)…

Efter träning så gick jag ner till båthamnen där vi fixade med båten. Satte henne på vår rätta plats och gjorde i ordning alla tampar. Det var så mycket folk som kom förbi. Både båtfolk och andra intresserade. Underbart att ”hänga” i hamnen så där.

Under den tiden fick jag dock veta att en mycket värdefull person har drabbats av en sjukdom och ligger på sjukhuset. Jag hoppas och tror att allt kommer gå bra, men det är ju otäckt ändå. Jag ska gå upp och hälsa på imorgon.

Nä, nu måste jag göra mig klar för sängen. Ha det bäst alla!

KRAM <3

Lizz på sin rätta platsIMG_7792 [11765]_01Den nya hamnen börjar komma igångIMG_7784 [11766]_01

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.