Morgon och regn

Jag blir galen! Jag hade verkligen velat ha min mc idag, av rent praktiska skäl. Skickade ut Mikael sent i garaget igår, för att han skulle ställa till den rätt, så att jag får ut den. Tror ni jag har den? Nä, för det REGNAR. Varför regnar det hela tiden när jag som minst önskar det? Igår, då önskade jag att det skulle regna när jag kom från promenaden, så jag skulle slippa kratta. Men nej då, då sken solen heeeela dagen.

Idag har jag möte i stan och sedan ska jag möta upp mamma på sjukhuset och sen tillbaka till jobbet. Det är alltid svårt att få parkeringar, men med mc:n kan man ställa sig lite var som helst. Nu går inte det och jag fick ta bilen i alla fall. Jag har därför bestämt mig att vara sur ända fram till 7.37. Eller eventuellt 7.44. Vi får se.

Måndag morgon är den morgon jag har lättast att stiga upp. Dock inte i dag, då jag var vaken på tok för länge igår. Det där med att läsa bra böcker när man ska sova, det är ingen höjdare.

Nu, dags att arbeta. Hörs sen! 🙂

2 thoughts on “Morgon och regn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.