Mördat

Idag när jag kom hem från jobbet och öppnar ytterdörren så såg jag direkt ett problem. Vi har vita väggar i hallen, så problemet syntes direkt. Jag får väl vara tacksam över att jag såg, men samtidigt så visste jag att det innebar problem.

Jag såg nämligen en extremt stor betongspindel sitta på väggen. Vi snackar inte någon vanlig äcklig spindel, utan en EXTREMT äcklig och stor spindel. Betongspindlar har ju liten kropp men vääääääldigt långa ben. Fy fan… (Det kanske är några av er som minns dusch-incidenten…)

Den här gången var jag ensam hemma, och Mikael skulle till båten så han kunde jag inte vänta hem på några timmar. Så, jag var tvungen att lösa problemet. Jag gick och hämtade en vedpinne och en stor ugnshandske. Jag återvände till hallen och såg till min lycka att spindeln satt kvar (annars hade jag ju haft panik över att jag inte visste var den var). Så jag slog ner spindeln på golvet med handsken (fattar inte hur jag vågade), och slog sedan allt vad jag kan med vedträt. Insåg att det bara var en svart fläck kvar av spindeln, men jag slog några extra slag bara för att vara säker.

Sen slängde jag in vedträt i kaminen och insåg med lycka att jag hade lyckats. Jag hade dödat en spindel, alldeles själv!!! Så imponerad av mig själv… Men alternativet var att sitta och stirra på den till Mikael kom och räddade mig, eller på något sätt få in den i en burk. Så att döda den, rent av mörda den, var det bästa alternativet… 😉

Nu är i alla fall mordvapnet uppeldat och jag känner mig någorlunda säker igen. 🙂

Ha det bra!

Så här såg mitt mordoffer ut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.