Mitel, sonumgänge

Idag var jag bara en kort stund på jobbet innan jag for till stan. Eller rättare sagt Quality Hotel för att vara med på Mitels inspirationsdag som de hade. Fick veta många spännande nyheter och det är alltid så trevligt att träffa Mitel-personer och även andra bekanta som tex de från växeln i Bodens Kommun. 

Idag har jag oxå umgåtts med min son, vilket inte hör till vanligheterna, trots att vi bor i samma stad… Han kom till stan med enbart t-shirt och en huvtröja. Jag trodde jag skulle dö… Men samtidigt gav det mig en ursäkt att dra med honom till en affär så han kunde köpa en ny vinterjacka. 😉

Vi gick sedan och åt middag på Waldorf. Mycket gott och mycket trevligt. Det är alltid så roligt att prata med honom (för vet ni, han pratar ganska mycket när man är med honom så där) och höra om hans skolgång, hans vänner och annat. 

Någon som han hade stort behov av var en ny dammsugare, så vi köpte en sådan åt honom. Jag tog ett stort steg när jag lät honom ta hand om garantikvittot helt själv. Han sa att han kunde faktiskt det. Jag tänker att han inte är stor nog för att hålla koll, men jag var tvungen att låta honom ta det.

När vi passerade Lyko så frågade jag mest på skämt om vi skulle gå in och shoppa där. Döm om min förvåning när han, helt allvarligt, sa ja för det var lite saker han behövde… Herregud så paff jag blev…

Ja, så jag har haft en riktigt bra dag idag. Förutom det förbannade skitvädret förstås. Hoppas ni haft detsamma. 🙂

KRAM <3

Inspirationsdagarmitel-inspirationsdag-quality-1

Mathiasmatte-pa-valle-1

Märkta på:,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.