Mitel, datanörd, frissan

Idag har jag inte varit på kontoret. Inte en av mina favoritmorgnar direkt. Jag hatar när jag inte får göra som jag vill. Jag åker ju alltid till kontoret så jag är där vid 6-tiden. Sen myser jag på i lugn och ro, äter frukost och donar. Men idag hann jag inte det utan jag var tvungen att fara direkt till stan. Då blir allt upp och ner och inget blir som jag är van. Inte bra för en rutinmänniska som jag, men kanske nyttigt. 😉

När vi åt lunch så satt jag och mina kollegor med en ung kille från Mitel. Han var 26 år fick jag veta sen. Jag beklagade mig över att det är besvärligt med långa naglar ibland då jag kommer åt saker som jag inte hade tänkt och får upp rutor som jag inte vet hur jag fick dit. Bland annat fick jag upp någon processruta en dag och det fanns inte ens en kryssruta, så jag fick inte bort den. 

Denna unga kille sa då att jag hade tryckt Shift + Ctrl + L (eller kanske det var i). Jag var hur som helst tvungen att trycka det igen. Jag sa upprört att det var idiotiskt att man kunde ha en sådan ruta, där det inte ens finns en kryssruta. Jag sa till killen att det är ju inte hans fel, och inte hans företag Mitels fel heller, men eftersom jag var upprörd så blev det honom jag berättade det för, eftersom han var datanörd och han fick ta ansvaret för alla datanördar i detta läge.

Jag menar, det är ju garanterat en datanörd som kommit på att den funktionen ens ska finnas!!! Killen log lite försynt åt mig (han tyckte nog jag var helt korkad, men det kan han ju inte säga då han som Mitel-representant vill att vi ska använda deras produkter). 

Dock känner jag att jag här och nu vill förklara att ordet datanörd INTE är en förolämpning. En datanörd är en mycket duktig och kunnig person som kan allt sådant som jag inte kan. Tex hur man får bort konstiga rutor som man ofta får upp när naglarna är långa. Jag hade oxå velat vara en datanörd…

Nu ska inte detta inlägg bli så himla långt, jag bara skriver på och glömmer att någon ska orka läsa. Men ville bara säga att jag var till frissan idag. Ellen på Lyxx. Hon var en jättebra frisör. Hon förstod direkt vad jag ville ha, och styrde mig när jag inte kunde bestämma mig. Jag har nu färgat håret i något som kallas balayage. Håret är mörkare upptill och ljusare nertill. Modernt tydligen. Men jag är nöjd… 🙂

Nu ska jag elda och surfa. Elda i kaminen och surfa på nätet alltså. Men ha en fin kväll så hörs vi snart av igen!

KRAM <3

Markus och Tony från Mitel. (Datanörden Rasmus är inte med på bild här)

Före frissan. Bilden tagen i spegeln och det hår ni ser nere i hörnet är alltså mitt hår som inte speglas (om ni förstår hur jag menar). Efter. Inte så bra bilder, men nog ser ni skillnaden va? 🙂  

Märkta på:,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.