Mitel Customer Experience Days – dag 2

Idag var en tung dag för många. Att festa och parta natten lång, är inte det bästa dagen efter. Men, jag och Helena gick och la oss relativt tidigt så vi var pigga och alerta. Strax efter kl. 7 satt vi och mumsade på frukost.

Dagen satte igång 8.30 och vi fick då lyssna på en extern talare, vilken detta år var Andreas Ekström som är kulturjournalist på Sydsvenskan. Han hade många intressanta saker att berätta och man fick upp ögonen och tankarna om vad som faktiskt pågår i vårt digitala samhälle. Och vart framtiden kan hamna. 

Efter det lyssnade vi på olika seminarium. Den här dagen var det fyra olika seminarium man skulle gå på, och jag hade valt bra tycker jag. Jag lyssnade på SRV som pratade om deras telefonistorganisation, och sedan en hel del om statistikprogrammet Companion. Sådant som jag gillar. 🙂

När alla dessa var över så blev det samling i stora salen igen och vi fick lyssna på två ytterligare föreläsningar. En av dessa var av Mitels IT-chef som bor i USA. (Om jag fattade rätt). Han hade berättat för sina nära och kära hemma, att IKEA och H&M i all ära… Men det som alla borde förstå, det var att MAX hamburgare är de godaste som finns. Kändes ju lite kul faktiskt. 🙂

Hela eventet avslutades med prisutdelningar och så bjöd han in oss alla till nästa års event som kommer bli i Norrköping.

När jag och Helena skulle gå till bussen mot Arlanda, så träffade vi på Västeråsare som visade oss en sköldpadda som bodde i vattnet utanför hotellet. Det var två stycken som bodde där och de trivdes mycket bra. De hade varit där sedan förra året. Så coolt.

Vi tog oss sen till Arlanda och hela vägen hem. Jag hade en taxichaufför som kanske inte hade sin bästa dag, men jag tog mig ändå hem tillslut. Nu har jag kommit hem och idag går jag emot alla principer och ids inte packa upp resväskan. Det får bli morgondagens projekt. Istället ska jag fixa maten till jobbet imorgon, ta en dusch och sen i säng. 🙂

Ha det!

Andreas Ekström

SRF

Lunchen – galet gott!

Companion-prat

Två föreläsare från ett pappersbruk

Mitels IT-chef

Mitels VD Claes Kolare – en mycket trevlig man.

Den söta sköldpaddan låg och solade.

Helena väntar på middagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.