Minusgrader

Så idag kom den där dagen, den första denna årstid då det stod ett minus framför siffrorna på termometern. Vinterhelvetet (som Mikael kallar det) börjar närma sig. Jag har inga problem med det. Jag gillar alla årstider, våren är nog den jag i så fall gillar minst om jag måste välja. Det är slaskigt och luktar illa och det är ofta stressigt. Jag gillar våren, men minst av de fyra årstiderna.

Men delar man upp det på fler sätt än fyra årstider, med tex försommar, vårvinter osv, då skulle jag säga att det är mittenvåren jag inte gillar. Vårvintern är ju tex helt fantastisk. Det är fortfarande snö, man kan åka skidor, dagarna blir längre och man återfår hopp om livet.

Försommar är oxå mysigt då man verkligen inser att man har allt framför sig. Båtsäsong, värme, ledighet osv… Ja, så det är väl den där våren i mitten som jag inte gillar. Men… Då fyller jag ju år, så jag kan inte klaga allt för mycket över det. Samtidigt är jag ju så gammal nu att det inte är så kul att fylla år.

Fast, jag brukar ju göra något roligt när jag fyller år. Vi brukar ofta resa. Det är ju kul så ja, då kan jag ju inte klaga över mittenvår och födelsedag. 

Så… Jag gillar väl alla årstider. Även denna som vi har exakt nu när det är minusgrader ute.

Och som ni nu märkt är det bara svammel här hos fröken Jonsson idag, så jag tror jag avslutar här och nu. Men jag bjuder på lite bilder från den årstiden de flesta gillar mest. Och när man ser det här, då kan man inte klaga… 😉

Ha det bra alla!

KRAM <3

Alla bilder tagits en julimorgon i somras strax före kl. 07. Jag är lika imponerad av miljön som att jag var uppe den tiden helt frivilligt en dag mitt i semestern…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.