Mingelkväll med vän

Jag har ju dansat Linedance i flera år, både i Boden och Luleå. Då lärde jag känna många fina människor, och en av dem var Ulrica. Vi kom väldigt bra överens och gjorde även annat tillsammans utanför dansen. Ulrica var oxå den som sjöng på min styvfars begravning. <3

Hur som helst så skulle Ulrica på en mingelkväll på en frisörsalong och frågade om jag ville följa. Vi har inte träffats på länge så det kändes som ett perfekt tillfälle. När jag slutade jobbet så tog jag bussen till stan och mötte upp henne utanför Rules By Andy.

Det var så himla trevligt där. De bjöd på bubbel och snittar så vi tog oss för av det och sedan satte vi oss ner och surrade. Pratade igenom gamla minnen och var i livet vi är nu. 🙂 Lite senare så hade Andreas, som äger salongen, lite visningar för hur man lockar håret med en plattång och hur man kan göra uppsättningar av håret.

De stylade oxå var och en av människorna som var där. Eftersom jag hade låtit håret självtorka och bara plattat luggen och lite av längderna, så plattade han hela mitt hår och gjorde lite svängar längst ner på topparna. 🙂

Vi fick även se hur man kunde göra flätor av olika slag och hur man kan göra en slags sidecut med en fläta istället, om man inte vill raka bort håret.

Det var sååå himla trevligt. Kul att träffa Ulrica, och kul att bara vara där och se på folk och se alla bli stylade och få alla tips. Mycket bra kväll. 🙂

Hoppas ni alla andra oxå hade det bra!

Bubbel och godsaker

Ulrika blir stylad

Vi fick alla en goodiebag när vi gick hem och det var många fina saker i den.

Schampo och balsam

Handdukar

Wax. (Jag trodde först någon slängt ner en snusdosa i min påse)

Shampo och balsam

HårmousseHårspray

Osäker på vad detta är, men någon slags hårfärg tror jag.

Detta var inget som följde med i goodiebagen, utan detta köpte jag själv. Det är något som ska vara bra för lockigt hår och slippa frissigheten. Det sa Andreas iaf. 😉

2 thoughts on “Mingelkväll med vän

 1. Ulrica

  Tack för en mysig kväll! 🙂
  Innehållet i goodiegbagen som du undrar över visste inte jag heller riktig vad det var så jag frågade Andreas. Det är en färgbomb för att underhålla håret. Jag frågade om jag kunde använda just den eftersom den heter white platinum. Han sa att den är perfekt till mitt hår som är slingat för att ta bort den gula tonen som brukar framträda med tiden. Alltså så himla mycket bra grejer det var i goodiegbagen. Grym kväll!!

  1. Jenjo inläggets författare

   Jaha! Men det låter ju som en bra grej! ?
   Verkligen fina saker i påsen. Klockren goodiebag. ?
   Stort tack för att du bjöd med mig. ? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.