Mina vänner

Jag har många vänner och bekanta som jag tycker mycket om. Det är inte många människor som jag inte gillar och ännu mindre som jag hatar. Så klart har jag folk som jag tycker mer eller mindre om, men det hör väl till livet.

Dock har jag vänner som står mig mycket nära. VI träffas egentligen inte så ofta allihopa, men när vi gör det är det som om vi träffades varje dag. Vi kan prata om allt och inget. Alla är vi olika och samtidigt lika. Alla kan vi skratta, gråta och känna medlidande med varandra.

Vi har känt varandra sedan högstadium och gymnasium och genom åren har vi följt med varandra på ett eller annat sätt. Nu de här senaste åren måste vi planera in våra träffar lite mer strukturerat, men det kanske oxå hör livet till.

Ikväll har vi i alla fall åter igen träffats. Denna gång för att fira Maria (som fyllde 45 år i april…). Jag, Maria och Lena träffades på Friends och började umgås. Sedan kom Ingela dit och när Mallan kom till stan gick vi och mötte upp henne. 

Den här gången åt vi på Pastabacken. Och herregud så trevligt vi hade. Ägaren tackade flera gånger för att vi varit där och ätit och livat upp stämningen. (Han kan oxå ha menat att vi levde om och borde lära oss att vara tystare, men det tror jag inte). Vi åt god mat, charmade personal, ägarens son och vi skrattade och skvallrade. 

Vi har planerat flera kommande träffar och sammankomster och vi har diskuterat både skvaller och allvar.

Mina vänner; Ingela, Lena, Maria och Marlene. TUSEN tack för ikväll. Det är sådana här kvällar som man lever på länge. Jag är tacksam för er alla. 🙂

KRAM <3

Tyvärr har jag ingen bra bild på oss alla. Skulle jag publicera någon av de jag har så skulle jag inte ha några vänner kvar. Så jag nöjer mig med en skylt jag såg på Pastabacken. 😉 

 

2 thoughts on “Mina vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.