Mina j**la ben… :(

Idag har jag jobbat.
Idag har jag varit trött.

Inatt försökte jag sova.
Inatt bråkade mina ben.

Jag blir ta mig tusan GALEN på mina ben ibland. Jag får värk i benen var och varannan natt. Ibland mer, ibland mindre, men det kommer nästan alltid. Ofta går det över om jag lägger mig på mage och sover, men inte alltid.

Inatt var en sådan natt där ”inte alltid” placerar. Det gör så ont och jag snurrar runt runt i sängen. Tillslut måste jag gå upp och gå, då blir det lite bättre. Men då blir jag pigg och kan inte sova. När jag tillslut blir trött, kommer benvärken tillbaka.

Till detta kan ni lägga en kattklumpeduns på drygt 6 kg som vill ligga ovanpå täcket, men så nära som möjligt. Han är tung och tar plats. Jag flyttar mig mot kanten och han flyttar sig närmare och plötsligt har jag ingen plats. Och då kan jag inte röra benen och då blir värken större.

Förstår ni…? Det blir en ond cirkel av alltihop.

Jag undrar vad det beror på detta (benvärken). Igår var jag och sprang med Lena. Jag stretchade ingenting efteråt. Undra om det var därför jag hade mer ont än vanligt. Nästa gång ska jag stretcha för att se om det blir någon skillnad.

En tanke på “Mina j**la ben… :(

  1. Marja

    Hej vännen!
    Det är inte roligt ha värk i benen! det kan hjälpa att benen är i hög läge att sätta en kudde under benen. Har du ont i musklerna så det finns en bra salva mot värk, den heter voltaren! jag brukar använda denna mirakel salva mot mina onda muskler i nacken.
    ha det bra kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.