Min blogg

Idag började jag fundera om jag ska inrikta min blogg åt ett speciellt håll. När jag jobbade med min förra blogg, så var det en dagbok. Jag skrev varje dag. Varje rubrik var ett datum och jag skrev vad jag hade gjort. Det är kul att gå tillbaka och se vad jag gjorde vissa speciella dagar. Men samtidigt så blir man ganska begränsad.

Jag vill kunna skriva lite vad som helst. Jag tycker om matlagning och vill kanske dela med mig med ett lyckat recept. Jag ÄLSKAR att fota och vill kanske bara dela bilder. Jag vill kanske berätta om en tanke jag har. Jag kanske vill skryta över mina barn. Eller så kanske jag faktiskt vill berätta vad jag gjort just idag.

Så jag har beslutat mig att min blogg ska vara allmän utan att ha något speciellt tema. Det är är inte en ”matblogg”, en ”fotoblogg”, en ”dagboksblogg” eller en annan specifik blogg. Min blogg är en personlig blogg som kan innehålla precis vad som helst. Man vet aldrig vad man kan finna från dag till dag.

Jag har köpt en ny kamera och även Photoshop CS6. Det innebär mycket tid vid kamera och dator. Till och med min söta dotter kan bli less på att bli fotad ibland. Jag tycker nedanstående bild ganska tydligt visar hur less hon börjar bli… Munnen avslöjar… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.