Midsommardagen

Idag är det då midsommardagen. En dag som jag hoppas kommer att bestå av massa bra väder, solande, kanske en promenad, en bastu och liknande saker.

Vare sig man sitter i solstolen eller under kapellet vid regn, så är bok ett bra alternativ som en aktivitet. Jag läser mycket, men främst på sommaren. Vintertid är det mer ljudböcker och liknande som passerar.

Jag har fått låna två böcker av en kollega och jag tänker börja läsa dem den här helgen. Förhoppningsvis har jag redan börjat. (Svårt att veta när man gör tidsinställda inlägg).

Den ena heter Leona och är skriven av Jenny Rogneby. Jenny är en tjej som är uppvuxen i Boden. Siv, min kollega, säger att boken är riktigt bra. Så det ska bli spännande att läsa den.

Den andra heter Döden på jobbet och handlar om den olycka som Gustav Seppelin Solli var med om och vad som hände sen. Den boken tror jag verkligen är en viktig bok att läsa.

Så ja, vare sig ni sitter i solstol, under kapell, uppkrupen i soffa eller myser ner i sängen, så tycker jag ni ska unna er lite bokläsning och dessa två är dagens tips!

Njut av livet!

KRAM <3

Blandat-2-2

En tanke på “Midsommardagen

  1. Pingback: Midsommar i bilder – Jennys sida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.