Midsommar

Att få fira midsommar ute i skärgården med solen som glassar, värmen som kryper runt kroppen, en bok i solstolen, massa trevligt umgänge och god mat/dryck… Det, mina vänner, har varit helt underbart. Jag har njutit från den sekund vi kom fram till den sekund vi for. Förutom de alldeles för många sekunder som jag hade sällskap av spindlar förstås…Tur jag lever med en förstående man som hjälpte mig så fint att ta bort dem.

Vi har alltså varit på Kluntarna i helgen och det har varit helt fantastiskt. Jag har inte gjort många knop utan verkligen samlat energi och D-vitaminer.

Nu är det bara en helg kvar, sedan blir det semester… Alltså en arbetsvecka, en helg och en arbetsvecka. Sen blir jag ledig hela fem veckor. Det är ju helt otroligt vad fort det har gått. Jag kan inte tro det är så nära… Nu håller ju det på mulna ihop här och det ska väl bli regn i vecka igen, så man får väl vara glad att det inte är riktigt än som man ska vara ledig…

Ja, jag har också knäppt en massa kort och de är så fint i kameran. Jag bara inte ORKAR tömma den nu. Jag är inte helt kurant heller. Har varit på ett mycket konstigt humör på jobbet och haft ont i hela kroppen. Väl hemma visade sig att jag hade också feber, så det var inte så konstigt att jag kände mig konstig.

Så nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och se på film och sova. Jag är aldrig sjuk länge, så imorgon kommer jag säkert må bra igen. Det krävs bara en hel del vilande för att komma på fötter igen.

Ha det bra så länge alla! <3

Peace and Out!

För två år sedan var vi i Sandhamn på midsommar. Det var jättefint där med massa små gårdar och firande över allt! En idyll rent ut sagt…190

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.