Middag hos vänner, söndagspyssel

Igår var jag och Mikael bjuden på middag hos våra goda vänner, Tobbe och Anna-Lena. Jag for dit lite tidigare eftersom Mikael jobbade. När jag kom fram blev jag bjuden på ett glas vin och vi uppdaterade varandra om saker som hänt sedan sist. Mycket båtsnack blev det ju så klart, speciellt eftersom båtplatsräkningen kom i veckan. 😉

När Mikael slutat kom även han och vi hade som sagt jättetrevligt. Tobbe hade lagat en jättegod fisksoppa som jag verkligen tyckte om. Jag är ju mer fisk än köttmänniska och soppa älskar jag. Man äter det dock alldeles för sällan så jag kan verkligen säga att jag njöt av maten.

Vi fick en smaskens efterrätt oxå. Chokladfondant, typ. Så himla gott, men jag åt inte hela. Jag var proppmätt, så jag åt bara lite grann. Men gott!

Resten av kvällen bestod av god dryck, massa surr och även lite bra program på tv:n. När klockan närmade sig tolv så begav vi oss av för att hinna med nattbussen. Att åka nattbuss är alltid intressant. Det kan verkligen komma vilken typ av människor som helst på dessa bussar. 😉

Idag har Mikael varit hos Robin så jag har varit hemma och donat. Städat garderob och skrivbord. Tagit en lång promenad och lagat middag för hela kommande veckan. Riktig energisk dag. Men det måste jag säga, nu när klockan är 18.40 och jag satt mig i soffan så skulle jag kunna somna direkt om jag inte tvingade mig att hålla mig vaken. Lär bli tidig kväll… 😉

Imorgon arbetsdag och den här veckan jag har framför mig består av massa jobb, mycket möten och en hel del flängande. Men det innebär ju att det strax är helg igen. 🙂

Men ha en fantastisk kväll nu mina fina läsare. Vi hörs i morgon igen!

KRAM <3

Middagsbordet

Fisksoppa

Vi fick lyckokakor oxå! 🙂 Mikaels är det övre, mitt det undre. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.