Middag, föreläsare, hemresa, jobb, semester

Senast jag skrev skulle jag på middag på Mitel-eventet. Det var mycket trevligt! På min högra sida hade jag ett manligt sällskap som körde mc (custom dessutom), och på min vänstra en man som var uppvuxen med båt i Stockholms skärgård. Jag pratade konstant. ?

Det bjöds på underhållning av ett bra band, som även gick runt bland publiken och sjöng. Hos oss sjöng de Metallica. Vi fick oxå se en quiz där han som vann verkligen bjöd på en show. Trots mycket trevlig tillställning så bröt jag och Helena upp strax efter 23.

Igår så var det sista dagen på Mitels event nere i Malmö. Dagen började med en föreläsning av Annelie Pompe. Hon innehar världsrekordet i fridykning, där hon dök 126 meter ner i vattnet. Bara genom att hålla andan. Himla coolt. Hon pratade även om när hon som första svenska kvinna som besteg Mount Everest  från nordsidan. Hon pratade oxå om munkar och monkeybrain. Mycket intressant. ?

Dagen fortsatte sen med seminarier och prat och surr med massa människor. Vi avslutade med en föreläsning av Jonas Hammarberg som är författare till boken ”Get digital – or die trying”. Han pratade om hur viktigt det är att följa med den digitala utvecklingen, för allt utvecklas digitalt nu. Vare sig man vill eller inte. Han varnade de som var digitala dinosaurier, att det blir jobbigt om man är motsträvare. Han menade att bakåtsträvare finns alltid, i alla arbetsgrupper. Låter inte så intressant kanske, men han var en väldigt bra föreläsare!

Efter allt var slut så påbörjade vi resan hem. Vid 21.30 var jag åter hemma i Gammelstad. Lämnade 23 grader i strålande sol, för 4 grader och regn. ?

Idag har jag varit och jobbat. Har verkligen saknat mitt arbete och var lycklig när jag klev in på kontoret igen. ? Dagen blev väldigt effektiv och fick massor gjort innan det åter var dags att vara hem.

Där packade jag bara om allt och väntade in Mikael som var och hämtade hyrbilen. Just nu sitter vi i den och är på väg ner mot Stockholm och våran nya pärla Eleonor. ? Jag kommer såklart uppdatera er under tiden. 

Ha det bra tills vi hörs igen!

Kram ❤

Poplabbet

Musikquiz

Annelie Pompe

Seminarie om MICC

Jonas Hammarberg

Hotellet vi bodde på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.