Matlagning, skorpbakning och fint paket

Alltså, inse att det är mörkt ute när jag ska stiga upp. Det gör ju att det är betydligt svårare att ta sig upp än om det är ljus. Jobbigt… Jag får så himla stressigt då. Men men, det är bara att vänja sig, det är ju ett tag innan det är dags för ljusa morgnar igen.

När jag kom hem hade Mikael precis kommit så vi fixade middagen. En av min dotters favoriter; bräckt skinka med stekt ägg och potatis. Mums så gott det var. När vi ätit färdigt så fixade Mikael kycklingen som vi ska ha när vi äter kycklingburrito på fredag. Skönt att ha det klart när man kommer till fram med båten.

Själv så bakade jag kardemummaskorpor åt Mikael. Han ville ha skorpor som han kan fika, så jag slängde ihop lite skorpor åt honom. Det är ju så enkelt att göra, men man tror ju att det ska vara avancerat. Det är det inte. Skorpor är jätteenkelt att baka, tur det när nu Mikael vill ha dem. 

Jag öppnade sedan ett paket som jag fick en en tjej i Frankrike. Jag hade beställt lite anteckningsblock och andra pysselsaker via Etsy, och när jag fick kuvertet hade hon dekorerat det så fint. Hon hade skrivit gulligt utan på och även på följesedeln. Roligt och gulligt <3

Nu ska jag faktiskt ta och surfa vidare. Kanske ska jag se klart den sista halvtimmen av sista avsnittet av Game of Thrones, eller så håller jag på det ett litet tag… Vi får se… 😉

Ha en fin kväll!

KRAM <3

Kardemummaskorpor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.