Massage och fin vän

Idag har jag varit på massage. Jag går på Rosenday spa hos Jenny och hon är HELT fantastisk. I alla fall för mig. Hon är inte för lätt på handen så det känns verkligen att det tar på djupet. Hon pratar också på ett sätt så man hör att hon vet vad hon pratar om.

Jag har inte varit till henne sedan innan sommaren, men nu började jag vara så dålig så jag kände att jag behövde gå. Jag hade väldigt ont nacken och området kring vänster axel, så när jag kom till Jenny sa jag det. Hon frågade om jag hade andra besvär, men jag sa att det trodde jag inte.

Hon drog efter ryggen och berättade ganska snabbt att det inte bara var axel och nacke som var problemet, även om det var värst på vänster sida. Hela ryggen från typ midjan och upp var hur stel som helst och hade otroligt mycket låsningar och knutar.

Jag har haft ganska ont längst ner i ryggslutet men jag tänkte att jag nämner inte det åt henne, men det märkte hon direkt. Sätesmusklerna var inte heller i toppform direkt. Så hon jobbade bort så mycket hon kunde, men vänster sida var så hård så hon tog sig inte igenom idag. Så jag har fått boka en tid till. Ser redan fram emot det, för hon är så underbart duktig.

Dessutom så fyller ju min underbara dotter år idag. Hon bor ju nere i Härnösand så jag kan inte träffa henne idag och hon har ju inte några släktingar där heller. Men på eftermiddagen så fick jag bilder från Sofias vän Andrea som också bor i Härnösand. Andrea hade bjudit hem Sofia och Valter och dukat med partyhattar och fika. Såååååå himla gulligt gjort av henne. 🙂

Ja, nu ska jag ta och leka lite med datorprogram, men vi hörs snart igen!

Peace and out!

Väntrummet i Rosenday Spa
Rosenday spa-2

Födelsedagsbarnet! Bilden är ifrån när Sofia jobbade som stugvärd i KyrkbynFia stugvärd-2

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.