Massa bussåkande

Vissa tider under mitt arbetsliv så har jag en hel del möten som jag far på. Det tycker jag är roligt men det är ganska mycket flängande. Jag brukar boka bil, men nu fick jag inte tag på någon så då åker jag buss. (Eller kör mc, men jag vill inte göra det just nu)

I morse skulle jag därför åka buss direkt till stan till Landstingshuset på ett förvalningsmöte (=rätt viktigt). Jag stiger upp kl 5 varje dag i vanliga fall, men idag skulle jag få sova till 6.20. Härligt med sovmorgon. Problemet var att jag tyckte det var lite väl härligt så jag försov mig faktiskt. Fick göra en *brandutryckning” och stressa iväg. Men jag hann till mötet.

Efter mötet åkte jag buss tillbaka till jobbet. Jobbade på som en tok, innan jag efter arbetsdagen än en gång hoppade på bussen. Denna gång in till stan för att kolla synen och beställa nya glasögon. När det var klart så åkte jag buss hem. Massa bussåkande, men vad gör väl det? Man kan surfa, maila och fördriva tiden enkelt på en buss. 🙂

Väl hemma åt vi middag och sen hade jag ett mysigt videosamtal med Valter. Han blir allt bättre på prata och det är så gulligt att lyssna på honom. Han var spänd inför en tågresa på fredag och han visade en fin gul traktor (som var en grävskopa).

Nä, nu är det Idol så jag ska ta och fokusera på det. Ha det bra alla!

KRAM <3

Valterhjärtat som somnat i soffanfile (3)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.