Mår illa

Jag kan se mord, avhuggna kroppsdelar, styckningsprocesser, tortyr och liknande på film. Jag har inga problem med att förklara för min hjärna att det är på film, det händer inte på riktigt och personerna på filmen utsätts inte för detta i verkligheten.

Det kan jag dock inte med våldtäkt. Känslan jag får när jag ser en människa bli våldtagen, på film, går inte att beskriva. Jag mår så illa och får sådan panik inombords att hela jag vill bara skrika ut smärtan och ärligt talat slå våldtäktsmännen till döds. När jag ser en sådan scen är allt så verkligt och skakar efteråt.

Jag hatar verkligen filmen Jägarna 1 och kan aldrig se den, just på grund av våldtäkts-scenen i den filmen. Synd, för annars tror jag det är en bra film.

Med denna erfarenhet så ser jag inte filmer med våldtäkter. Om jag märker att det är på gång något som verkar bli en våldtäkt i en film, så går jag undan. Igår när vi hade gått och lagt oss såg vi en film som heter ”Den sista färden” med Burt Reynolds. Jag tyckte den var rätt bra och banjo-scenen är helt fantastisk. Men ett tag in i filmen kommer en scen där en man våldtar en annan man. Jag var totalt oförberedd och dök under täcket och höll för öronen, men kunde hela tiden höra ljudet ändå.

Efter detta var jag mycket illa berörd och det har hållit i sig hela dagen. Så fort jag slutar tänka en medveten tanke, så hamnar jag där. I skogen hos det förskräckta offret och den hemska mannen som utför det fruktansvärda.

Jag hatar verkligen det här och vill inte känna känslan att det är jag som blir våldtagen när jag ser något sådant hända. USCH och fy. Jag måste försöka hitta en feelgood-film att se, eller kanske dyka in i en bok och få en annan känsla i kroppen.

Något som verkligen får mig att ha härliga känslor i kroppen, är mina älskade pojkar

004

  039

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.