Måndagssvammel

Ja, så var vi här igen. Veckans första dag är här. Det är den dag som jag absolut har lättast att stiga upp. Strax efter kl 5 studsade jag upp ur sängen och fixade en kopp kaffe medan jag gjorde mig klar. En  härlig morgon.

Arbetsdagen har oxå varit bra. Har haft det årliga ”medarbetarsamtalet” med chefen. Det gick ju bra och jag har inget emot de samtalen, dock är det skönt att ha det gjort.

Vad ska jag mer berätta för er, en måndag som denna…? Ja, kanske att det idag är exakt 18 dagar tills jag återser mitt älskade Stockholm igen. Vi reser söderut för att besöka vår kära huvudstad tillsammans med vänner. Den huvudsakliga orsaken är båtmässan, men vi kommer ju hinna annat roligt oxå. Jag ser verkligen fram emot detta.

Känner ni till påven? Jag har alltid varit intresserad av dessa gamla män och hela katolska kyrkan. Just därför valde jag att åka till Rom på min 40-årsdag. Nu när jag ser påven på tv:n där de pratar om hans tillkännagivande gällande hans avgång, så ser jag hela Peterskyrkan och torget. Det för mig tillbaka till april 2012 när jag befann mig där precis på det torget… Vilken känsla det var. Jag ska besöka London, Barcelona och Paris bland annat i livet, men jag tvivlar på att de känslorna kommer att infinna sig i dessa städer…

Jaha, då känner jag att jag har svamlat färdigt för idag.

På återseende kära vänner!!!

580528_10150709756524160_1311043661_n.jpg

 Fontana di Trevi (Rom)

3 thoughts on “Måndagssvammel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.