Måndag, träning, föreläsning

I min värld så älskar jag måndagar. Jag gör det av flera anledningar.

  1. Jag är pigg och alert då jag har vilat ut under helgen.
  2. Jag får gå tillbaka till jobbet, vilket jag trivs väldigt bra med.
  3. Jag har en hel ny vecka framför mig. Ett oskrivet blad där jag kan bestämma innehållet och det blir vad jag gör det till (klyschan jag hatar mest av alla, dock inte desto mindre sann).
  4. Dessutom har jag den här hösten träff med min kära träningsgrupp, vilket inspirerar mig massor.

Jag for på träningen och jag var inte alls laddad inför det, men jag for. Om det är något som jag verkligen inte vill skjuta på så är det just träffen och träningen med min måndagsgrupp. Och det är ju tur det, för jag blir alltid pigg och glad av att vara där och av att träffa ”min” grupp. De är så fina och goa. 🙂

Efter träningen (som den här gången vara cirkelträning) så gick vi över på Elite Hotell och fick lyssna på en tjej som gjort ett jättebra jobb. Mona är en deltagare i fortsättningsgruppen som min coach har och hon har kommit långt. Med vikt och träning, men främst med själen. Hon har gjort en bra och imponerade resa som hon berättade om. 

Mona pratade om att man ska ha fokus på sig själv, att man ska göra det enkelt och man ska inte glömma att njuta under tiden. Och framför allt bestämma sig och sträva mot sina mål. Mona var en tjej/kvinna/människa som man kan inspireras av och det tänker jag göra. 🙂

Nu ska jag minsann ta lite te här. Ha det bra alla!

KRAM <3

Föreläsning med Monaforme-forelasning-1

Märkta på:,

2 thoughts on “Måndag, träning, föreläsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.