Måndag, fast tisdag

Idag är det en sådan där dag då man knappt vet vilken dag det är. Jag hörde min chef säga att en på jobbet är ledig måndag och tisdag, men hon menade väl tisdag och onsdag. Vissa kollegor hade svårt att veta vilken schemarad vi gick på och många hade väldigt svårt att veta hur många dagar det är kvar av denna arbetsvecka. Inte lätt det här när alla människor (som jobbar dagtid) är lediga en måndag.

Själv har jag haft en dag med massa jobb och massa aktiviteter på jobbet. Mitt busskort gick ut idag, så jag gick upp och hälsade på i receptionen på lunchen, och samtidigt laddade mitt busskort med reskassa. Under vinterhalvåret har jag ett 6-månaders kort, men under sommaren har jag reskassa då kan brukar cykla ganska mycket.

Efter middagen ikväll så tog jag en promenad till Ica och hämtade ut ett paket och köpte en energidryck till imorgon. Men utöver det har det inte hänt mycket. Mikael har listat (som vanligt) jag har kollat på youtubers (som vanligt), Bill har gått omkring och jamat efter mat (som vanligt) och Lillen slöar nära kaminen (som vanligt). Ja, det har varit en vanlig dag med andra ord.

Hoppas ni oxå har det bra.

Peace and Out!

 Bill surar när han inte får mat107

2 thoughts on “Måndag, fast tisdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.