Måndag em

Jaha! Här är jag igen. Har hittat ett gammalt avsnitt av Grey’s, på en kanal, som jag kikar på med ett halvt öga. Jag följde den serien slaviskt tidigare, men har helt tappat greppet. Jag orkar helt enkelt inte följa serier. Det tar ju aldrig slut!

Jag gillar att se saker som får ett slut! Serier får aldrig det. Se tex Dallas. Det tog ju aldrig slut där en gång för hundra år sedan. När det väl gjorde det så var slutet så värdelöst så man ville bara dö. Men plötsligt så fick serien liv igen! Hur är det möjligt…!?

Nåja, hur som helst så gillar jag inte heller att se serier för det tar ju så mycket TID! Ska man verkligen slösa så mycket tid på något så ”meningslöst” som tv. Missförstå mig inte. Tv är något bra. Jag gillar tv. Men jag vill inte se saker som mer eller mindre kräver att jag sätter mig en viss tid.

Det finns två program som jag ser dock. Svenska Hollywoodfruar och Hela Sverige Bakar. Men om jag missar dessa program, så vet jag att det inte är hela världen och jag vet att jag ändå kan se nästa program och ändå kunna förstå…

Men HERREGUD, vilket meningslöst blogginlägg. Men då det är min blogg, så vet jag att man får svamla här ibland.

Nu lämnar jag er dock en stund, för att gå och fixa burret (håret är verkligen ett hemskt burr idag) och fixa lite fejs, innan jag kör iväg till KÖREN!!!

Hörs sen!

Peace and Out!

 

2 thoughts on “Måndag em

 1. Ingela

  Ja där har vi ytterligare en positiv förändring i ditt liv 🙂 Förut levde du efter alla serier, det var det viktigaste du visste 🙂 Du såg ju bara på tv och du såg alla serier man man hann med o några till 🙂

  Hoppas du fick en bra kör-kväll 🙂

  1. jenjo inläggets författare

   Ja kan du förstå Pling… Nu för tiden så är jag inte den där människan som åt godis och läsk varje dag, som aldrig slet sig från tv:n, som hade ostädat hem och tvätt i massor. Jag har blivit en sundare och nyttigare människa. Men framför allt LYCKLIGARE! 🙂 Jag har lärt mig att man blir då verkligen inte lycklig framför tv:n. Iaf inte jag!
   Kören var underbar! Precis som jag trodde det skulle vara…!!! 🙂 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.